‹ Terug naar nieuwsoverzicht

HR Compass zoekt target gedreven Sales Agents!!

Taken van een salesagent

De salesagent voert verkoopgesprekken(door2door) met prospects met als doel extra omzet te genereren. Hij of zij zal in de hem toegewezen regio te werk gaan en maakt in twee gevallen bezoekverslagen, bij een geschreven sale of wanneer een negatief gesprek heeft plaatsgevonden. De salesagent promoot en verkoopt producten (energie- en of telecomdiensten) d.m.v. goed voorbereide, correcte en verzorgde presentaties en prijsuitleg. De salesagent geeft geen dubbelzinnige uitleg en zorgt voor de juiste informatie. Verder zal de salesagent zorgdragen voor de juiste noodzakelijke gegevens ten behoeve van de Officemanager. De salesagents gaan in een groep van 4 personen aan de slag. Dus je bent nooit alleen. Wij zijn landelijk op zoek naar meerdere salesagents.

De salesagent kan op 2 projecten worden ingezet. Het ene project is consumer2consumer en het ander project is Business2Business. Bij beide projecten gaat het om deur aan deur verkoop en een minimale target van 3 gesloten opdrachten per dag

Vergoeding!!!

De vergoeding bestaat uit een basis uurloon en een zeer hoge provisie bij gesloten opdrachten. Dit is geen bijbaan, maar een echte baan met potentie!!! Het betreft een fulltime functie.

Interesse!!!

Neem dan zsm contact met ons op.
U kunt direct contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens.

Telefoon: +31 (0)6-13712441
Mail: info@hrcompass.nl